вторник, 31 октября 2017 г.

Отже, що ж таке гель-лак? Гель-лак - це лак, який тримається на натуральних нігтях від 2-х тижнів. По суті, це спеціально розроблений легко-розчинний пластичний гель, який наноситься як лак, але сушиться під УФ світлом, як звичайний гель. Гель-лак ідеальний для тих, хто любить красиві доглянуті яскраві блискучі нігті, але не хоче перефарбовувати їх кілька разів на тиждень. Блиск гель-лаку непорівнянний з блиском звичайного лаку, який ніколи не буде таким глибоким. Крім того, цей блиск зберігається протягом усіх 2х тижнів, і Ваші нігті виглядають так, як ніби Ви щойно вийшли з салону краси! Здерти гель-лакове покриття або подряпати його вкрай складно завдяки його особливій структурі. Так само гель-лакове покриття додає крихким нігтям пружності, а тонким міцності, що дозволяє уникнути поломки натуральних нігтів. Знімається таке покриття за допомогою спеціальної рідини і фольги. Середній час носіння покриття 2 тижні. Максимальний час носіння практично не обмежена (деякі носять його поки воно не зростеться з нігтя). Гель-лакове покриття так само можна покривати звичайним лаком, при цьому звичайний лак на ньому тримається довше, ніж на натуральному нігті без покриття.
Гель-лакові покриття з'явилися порівняно недавно. Приблизно 2,5 роки тому американська фірма CND, інакше відома як Creative, випустила перший в світі гель-лак, який отримав назву Shellac. В даний час бренд фірми CND став ім'ям прозивним, ім'ям шелак зараз називають гель-лаки всіх фірм-виробників. Деякі навпаки розмежовують поняття шелак і гель-лак. Так в чому ж саме відмінність гель-лаку Shellac і гель-лаків інших виробників? Насправді відмінності є, так як шелак фірми CND на даний момент не має жодного повного аналога. Справа в тому, що гель-лаки інших фірм відрізняються від шелаку своїм складом, структурою, консистенцією і правилами нанесення. По-перше, Shellsac це практично єдина беспраймеровая система гель-лаків, тобто перед нанесенням бази Shellac не потрібно наносити праймер (спеціальна рідина, що створює зчеплення між штучним матеріалом і натуральним нігтем). По-друге, дуже мало гель-лаків інших фірм знімається так само просто, як Shellac, що дає йому незаперечну перевагу для клієнтів, які дуже педантично ставляться до питання безпеки зняття штучного матеріалу. Однак, при використанні Shellac спостерігалося більше висушування і розшарування нігтьової пластини, ніж при використанні гель-лакових систем з праймером.
Правила носіння гель-лакового покриття або що потрібно робити, щоб гель-лак довше тримався:
1. Не підпилювати вільний край нігтя, не обрізати нігті.2. Не колупати покриття, яке не колупати нігтями тверді поверхні.3. Не різати покриття ножем.4. Використовувати тільки рідина для зняття лаку БЕЗ АЦЕТОНУ.5. У першу добу після прцедури покриття гель-лаком утриматися від надмірного контакту рук з водою (генеральне прибирання, лазня, сауна, басейн, ванни для рук, прийняття гарячої ванни).
З повагою,Катерина.
Якщо хочете взяти цю статтю собі, то не забудьте відзначитися в коментарях і підписати авторство статті у себе на сторінці :)Поважайте чужу працю :)
Трохи інформації з коментарів: Про рідина без ацетону малося на увазі рідина для зняття лаку, який був нанесений поверх гель-лаку (деякі клієнти люблять міняти колір, завдаючи поверх гель-лаку звичайний лак), в такому випадку при знятті ЛАКУ більш агресивними рідинами може пропасти блиск гель-лаку, або, якщо це легкорозчинний гель-лак, може зіпсуватися саме покриття. Стаття була написана багато років тому, зараз погляд на багато речей сильно змінився, буде час - відредагую її;) Найбезпечніше зняття гель-лаку - спилювання фрезою або пилою, залишаючи тонкий шар бази. Але таке спилювання без шкоди для нігтів може виконати тільки кваліфікований майстер, клієнтам же рекомендується спиляти гель-лак пилою до лисин в кольорі, потім тільки замотати у фольгу з рідиною для зняття, так він зніметься швидше.


 http://vog.in.ua/
 
   Адресс г. Мариуполь, ул. Митрополитская , 66

   Почта sales@vog.in.ua

   +38 (050)150-52-74
   +38 (068)788-87-88
   +38 (099)291-75-75

Комментариев нет:

Отправить комментарий