вторник, 31 октября 2017 г.

ВІДГУК НА ГЕЛЬ-ЛАК GELISH HARMONY. ТЕХНІКА НАНЕСЕННЯ, ПАЛІТРА ВІДТІНКІВ, Плюси і мінуси СИСТЕМИ
змістМанікюрна гармонія: чим цікавий бренд Gelish Harmony.Чому так багато дівчат вважають за краще купувати гель-лаки Gelish Harmony? Переваги покриттів бренду.Манікюр з Геліш: необхідні інструменти, рідини та витратні матеріали.Можливі мінуси системи гель-лаків Gelish.Гарний манікюр завжди був показником доглянутості та жіночності, а також регулярної турботи про себе. Сьогодні сучасній жінці з її зайнятістю, але великим бажанням залишатися Жінкою зовсім не обов'язково перефарбовувати нігті кожні 2-3 дні, адже не завжди на це вистачає часу, сил або бажання, а нарощування вже не так актуально як ще кілька років тому. Ось саме для таких представниць прекрасної статі і придумали гель-лак, який тримається на нігтях до трьох тижнів, не потовщує ніготь, виглядає природно і привабливо.
Манікюрна гармонія: чим цікавий бренд Gelish Harmony.
Серед величезного пропозиції на ринку товарів нігтьового сервісу можна особливо виділити гель-лаки Harmony GELISH. Вперше Gelish Harmony (або, як його ще називають, шелак Геліш або Гармонія), з'явився на нігтьовому ринку США в 2008 році. Творцем Gelish була ціла команда хіміків, технологів, дизайнерів на чолі з Денні Хейл (Danny Haile) - засновником компанії Hand & Nail Harmony. У жовтні 2010 р гелі-лаки Harmony Gelish (Геліш) з'явилися і на російському ринку і фактично стали першими гелями-лаками класу Premium в нашій країні. Володіючи унікальними властивостями і численними позитивними відгуками продукція Gelish швидко набирає популярність в Росії.
Оригінальна продукція gelish
Чому так багато дівчат вважають за краще купувати гель-лаки Gelish Harmony? Переваги покриттів бренду.
Постараємося перелічити всі плюси системи гель-лаків Геліш:
найширша палітра, більше 190 відтінків на сьогоднішній день;щорічне поповнення колекції найактуальнішими для кожного сезону квітами. Уже існує 27 колекцій гель-лаків Gelish Harmony (основна / базова колекція, the big chill, Сandy land, love in bloom, magneto, neon rio, under her spell, Сinderella, just for you '14, the big chill, get color fall , all about the glow, aurora, colors of paradise, holiday, house, just for you '13, once upon a dream, playin 'it cool, russia, shadows, sizzling summer, hello pretty, snow escape, trends, winter reds' 12, winter reds '14);комфортні в нанесенні, наносяться покриття тонкими шарами, що не навантажують і не обтяжують нігтьову пластину;зручна кисть;дуже пластичні і не стягуються при сушінні в лампі;гіпоалергенні засоби;Крім того, вигідно відрізняє Gelish від інших брендів гель-лаків то, що вони:
не мають запаху;протягом усього терміну шкарпетки зберігають блиск, не сколюються;ідеально підходять для тонких, тендітних нігтів;гель-лаку властиві еластичність і швидка розчинність (легке зняття, що не шкідливу нігтьову пластину).можна підібрати набір засобів, необхідних для нанесення і підходять саме до вашим нігтиками (наявність спеціальної лікувальної бази для ослаблених нігтів, розчинний скульптурний гель для вирівнювання проблемних нігтів).Манікюр з Геліш: необхідні інструменти, рідини та витратні матеріали.
Гель-лак Геліш - це цілком доступний засіб для прикраси нігтів, яке можна нанести як в манікюрному салоні, так і в домашніх умовах. Для цього в лінійці засобів Gelish ви знайдете всі необхідні продукти для нанесення і видалення гель-лакового покриття.
Матеріали для нанесення гель-лаку
У гель-лакової системі Harmony Gelish є кошти, які необхідні всім:- рідина для зняття гель-лаку Gelish Remover;- рідина для видалення липкого шару Gelish Nail Surface Cleance;- верхнє покриття (топ) Gelish Top-it-Off;- базове покриття (база) Gelish Foundation;- кольорові гель-лаки Gelish Harmony;- масло для кутикули Harmony Gelish Nourish Cuticle Oil.
Засоби які можна підбирати додатково в залежності від стану нігтів:
- кошти для лікування і зміцнення натуральних нігтів (відновлює база Gelish Vitagel Strenght і Gelish Vitagel Recovery).- дегідратор Gelish pH BOND або безкислотний дегідратор Pro Bond;- Gelish Structure Clear Gel (структурний гель для нерівних нігтів);
VitaGel (Вітагель) - це перший зміцнюючий гель з вітаміну для захисту натуральних нігтів, який полімеризується в LED і УФ-лампах. Можуть використовуватися як самостійне покриття, як базове покриття для класичного лаку або як базове покриття під гель-лак. Залежно від того, в якому стані були нігті, результат стане помітний вже після двох - чотирьох разів застосування VitaGel. Кошти не рекомендується наносити на здорові нігті і наносити більше 4-5 разів поспіль.
VitaGel RECOVERY - база для зміцнення і відновлення проблемних нігтів (після зламів, зняття акрилових або гелевих нігтів, після травм).

Комментариев нет:

Отправить комментарий