вторник, 31 октября 2017 г.

CND Shellac Xpress5 Top Coat - нове завершальне верхнє покриття з прекрасними характеристиками і властивостями. Топове покриття Xpress5 як кришталева туфелька додає образу, створеному з тим чи іншим гель-лаком завершеність і цілісність. Допомагає надати фінальний лиск манікюру, а його власниці (крім впевненості в долгожительстве нового вбрання для нігтів) - усвідомлення того, що краше її нігтьових тільки живі коштовності.
Новинка CND - новий топ Xpress5
Якщо ви давно віддали частину свого натхнення на створення креативних манікюрів із застосуванням гель-лаків Shellac CND, то інноваційний новий топ стане вашою незмінною паличкою-виручалочкою. За рахунок своєї унікальної формули він істотно полегшить манікюрне творчість і лако-чайнику і професіоналу.
Топове покриття Xpress5: основні переваги новинки.
У порівнянні зі своїм попередником новий фініш відрізняється розширеним арсеналом можливостей. Топ Shellac Xpress5 не тільки не жовтіє і не змінює колір лаку, даруючи приголомшуюче сяйво і блиск готовому манікюру, але і комфортніше і простіше в нанесенні за рахунок в'язкості покриття.
Він дозволяє майстру манікюру однаково якісно творити і на міцної гнучкої нігтьової пластини, і на нігтики тонких, отримуючи в результаті міцне і щільне покриття. Топ був створений таким, щоб ваш манікюр став ще більш чарівним, з блиском як у природних самоцвітів, з поліпшеною стійкістю і захистом від подряпин. Верхнє топове покриття CND SHELLAC XPRESS5 TOP COAT вигідно відрізняється і фінальною стадією свого існування - воно швидше і легше віддаляється (всього за 5 хвилин) за рахунок унікальних полімерних ланцюжків.
Порадує топ господиню і економічністю - однієї пляшки вистачить мінімум на 50 покриттів. Shellac Xpress5 - вигідна покупка і в плані універсальності, адже він підходить для полімеризації як в UV лампі (2 хвилини), так і в інноваційній LED лампі CND (60 секунд). З ним найкапризніші елементи дизайну - намистинки і стрази - сидітимуть як влиті, адже як і вся продукція марки CND, це топове покриття - еталон якості і довговічності, подарунок собі для радує око манікюру на термін в 14 і більше днів.


Чим "CND Shellac Xpress 5 Top Coat" перевершує "CND Shellac Top Coat".
Відмінність топів cnd
1. Менше часу необхідно на видалення: за допомогою засобу CND Nourishing Remover новий топ CND Shellac Xpress 5 Top Coat видаляється всього за 5 хвилин (CND Shellac Top Сoat за 7 хвилин).

2. Істотно поліпшеною стійкістю манікюру: нігті залишаються в ідеальному стані довше, ніж 2 тижні, покриття більш стійке до дрібних сколів, подряпин, ударів, і довше не тьмяніє.
3. Більшої економічністю: топ CND Shellac Xpress 5 Top Coat потрібно наносити дуже тонким шаром, що не веде до втрати якості, але знижує витрату.
4. Екологічність: нове покриття не містить формальдегіду, формальдегідних смол, дибутилфталат або толуолу.

Комментариев нет:

Отправить комментарий